Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brombærmuffins med chokolade

Brombærmuffins med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 20 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Brombær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Brombærmuffins med chokolade, billede 4 Brombærmuffins med chokolade, billede 1 Brombærmuffins med chokolade, billede 2 Brombærmuffins med chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
225 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
6 Æggeblomme 1 æggeblomme ca 15 gram
225 gram Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
300 gram Brombær, friske
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

100 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
6 Æggehvide 1 æggehvide ca 30 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Smelt smør og chokolade sammen og lad det køle af.

Rør æggeblommer, farin og honning godt. Rør chokolademassen, brombær, mel og hakkede nødder i. Pisk hviderne og vend dem i dejen.

Fyld dejen i smurte forme og sæt dem i ovnen ca. 30 minutter ved 150 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (16 stemmer)

Opskriften er vist 63524 gange,
og udskrevet 1359 gange.


Energi:
KJ total 22807 (5430 kcal)
KJ pr. stk. 1140 (271 kcal)
Vægt ialt 1615 gram
Vægt pr. stk. 80 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1412 KJ (336 kcal)
Protein 5.9 gram
Fedt 15.7 gram
Kulhydrat 44.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nybegynderen..  -  2011-10-12 13:31:15
Hmm.. Mine blev lidt "sammenklaskede".. Har det mon noget med æggehviden at gøre? Det blev ikke helt godt. Måske fordi der kom en lille bitte smule blomme i?? Men de smager nu faktisk rigtig godt alligevel! :) Dog lidt klistrede.. Forestiller mig de er rigtig gode til et stykke is.


Marilou Kjeldsen  -  0000-00-00 00:00:00
Der står ikke hvad sukkeret skal bruges til.