Lammeryg med tomatkompot og friterede rodfrugter

Lammeryg med tomatkompot og friterede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.lammeryg
8 tomater
1 fedhvidløg
 olivenolie
100 g.bacon
300 g.skrællede rodfrugter
 
Opskrift:
Lammeryggen skæres ud og brunes. Steges i ovnen til kødet er let rosa (man kan med fordel stege lammeryggen med lidt rosmarin eller timian). Tomater afskindes og kernerne fjernes, skæres i passende stykker. Bacon ristes i lidt olivenolie, og tomatstykkerne tilsættes, simrer til tomaterne er kompot og smages til med hvidløg. Rodfrugter skæres i tynde skiver og friteres i olivenolie. Anretning: Tomatkompotten lægges i bunden af en varm tallerken, og lammeryggen anrettes ovenpå. Friterede rodfrugter anrettes omkring lammeryggen.





karakterer:
Opskriften er vist 14093 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu