Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeryg med tomatkompot & friterede rodfrugter

Lammeryg med tomatkompot & friterede rodfrugter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.lammeryg
8 tomater
1 fedhvidløg
 olivenolie
100 g.bacon
300 g.skrællede rodfrugter
 
Opskrift:
Lammeryggen skæres ud og brunes. Steges i ovnen til kødet er let rosa (man kan med fordel stege lammeryggen med lidt rosmarin eller timian). Tomater afskindes og kernerne fjernes, skæres i passende stykker. Bacon ristes i lidt olivenolie, og tomatstykkerne tilsættes, simrer til tomaterne er kompot og smages til med hvidløg. Rodfrugter skæres i tynde skiver og friteres i olivenolie. Anretning: Tomatkompotten lægges i bunden af en varm tallerken, og lammeryggen anrettes ovenpå. Friterede rodfrugter anrettes omkring lammeryggen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12869 gange,
og udskrevet 279 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu