lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)4 stk. lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)
1
hjerte1 hjerte
125
g.
lever125 g. lever
1
mørbrad1 mørbrad
1
mini savoykål1 mini savoykål
8
små
gulerødder8 små gulerødder
2
artiskokbunde2 artiskokbunde
4
squash med blomst4 squash med blomst
Opskrift:
Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkviste, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvistene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 grader i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 15823 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider