Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammeryg stegt med rosmarin

Lammeryg stegt med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 stk.lammeryg (2 ben i alt 120 gr pr stk)
1 hjerte
125 g.lever
1 mørbrad
1 mini savoykål
8 smågulerødder
2 artiskokbunde
4 squash med blomst
 
 
Opskrift:
Lammeryggene steges på en tør pande, med friske rosmarinkviste, til fedtet er sprødt og gyldent. Krydr med salt og peber og læg yderligere nogle rosmarinkvistene på ryggene. Sæt stegene i ovnen ved 185 grader i 8 min. Hjertet brunes og sættes i ovnen i 5 min. Ryg og hjerte skal trække min. 15 minutter inden servering. Mørbraden og lever steges på panden og skal trække min. 10 minutter inden servering.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15444 gange,
og udskrevet 165 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu