Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fransk smørcreme

Fransk smørcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kage tilbehørRet : Kage tilbehør - Creme - Kagecreme

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
160 g.sukker
0.75 dl.vand
1 æg
2 æggeblommer
250 g.blødt usaltet smør
0.5-1 tsk.vanillesukker
 
Opskrift:
Kog en sukkerlage af sukker og vand til det bløde kuglestadie. Pisk æg og æggeblommer godt med elpisker. Hæld sukkerlage i æggene i en tynd stråle langs skålens kant, mens der fortsat piskes. Pisk til blandingen er blevet lyst og cremede.

Pisk smørret i lidt ad gangen. Sørg hele tiden for at smørret bliver pisket ind i æggene, inden der tilsættes mere. Pisk vanille i.

Cremen kan holde sig et par dage på køl.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 22307 gange,
og udskrevet 319 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

azil   -  2008-10-13 22:31:53
hvad mener de med til det bløde kuglestadie?