Kog en sukkerlage af sukker og vand til det bløde kuglestadie.
Pisk æg og æggeblommer godt med elpisker.
Hæld sukkerlage i æggene i en tynd stråle langs skålens kant, mens der fortsat piskes.
Pisk til blandingen er blevet lyst og cremede.
Pisk smørret i lidt ad gangen.
Sørg hele tiden for at smørret bliver pisket ind i æggene, inden der tilsættes mere.
Pisk vanille i.
Cremen kan holde sig et par dage på køl.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(18 stemmer)
Opskriften er vist 23149 gange, og udskrevet 329 gange.
Kommentarer
azil - 2008-10-13 22:31:53 hvad mener de med til det bløde kuglestadie?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider