Kniv stikkes igennem lammefileten på langs, og heri trækkes en strimmel af det røgede kyllingebryst, der bindes fast i snor og nål.
Fileten steges på panden og krydres med salt og peber samt rosmarinblade, og lægges på bagepladen.
Steges i ovnen ca. 12 minutter.
Panden koges af med rødvin og tilsættes kalvesky.
Lad saucen småsimre til den begynder at blive tyk.
Smag saucen til med rosmarin og ribsgele.
Kartoflen rives på råkostjern og skylles i koldt vand i sigte.
Røsti formes i udstikker - ca. 7 cm, og brunes på begge sider på varm en pande.
Derefter stilles kartoflerne i ovnen sammen med fileten.
Urterne til ratatouillen skæres i fine tern og ristes i gryde i lidt olie, krydres med basilikum og tomatpure samt salt og peber.
Kødet tages ud af ovnen og trækker.
Ratatouille presses i udstikker - ca. 8 cm, og anrettes midt på tallerkenen. Herpå lægges skiver af lammefileten.
Ved siden af stilles kartoffelrøsti, og der dekoreres med lidt sauce og pyntes med rosmarin
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.3
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7554 gange, og udskrevet 113 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider