Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt lammeryg fyldt med røget kyllingebryst

Stegt lammeryg fyldt med røget kyllingebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
160 g.lammefilet afpareret
40 g.røget kyllingebryst
1 synål
12 cm.snor
 
 frisk rosmarin
1 fedhvidløg
1 tomat
0.25 aubergine i vand
0.25 squash - grøn
0.25 squash - gul
1 orange peberfrugt
 frisk basilikum
2 tsk.tomatpuré
0.5 rødløg
1 skrællet bagekartoffel
 lidt olie
 
3 dl.brun kalvesky
1 dl.rødvin
1 spsk.ribsgele
 
Opskrift:
Kniv stikkes igennem lammefileten på langs, og heri trækkes en strimmel af det røgede kyllingebryst, der bindes fast i snor og nål. Fileten steges på panden og krydres med salt og peber samt rosmarinblade, og lægges på bagepladen. Steges i ovnen ca. 12 minutter. Panden koges af med rødvin og tilsættes kalvesky. Lad saucen småsimre til den begynder at blive tyk. Smag saucen til med rosmarin og ribsgele. Kartoflen rives på råkostjern og skylles i koldt vand i sigte. Røsti formes i udstikker - ca. 7 cm, og brunes på begge sider på varm en pande. Derefter stilles kartoflerne i ovnen sammen med fileten. Urterne til ratatouillen skæres i fine tern og ristes i gryde i lidt olie, krydres med basilikum og tomatpure samt salt og peber. Kødet tages ud af ovnen og trækker. Ratatouille presses i udstikker - ca. 8 cm, og anrettes midt på tallerkenen. Herpå lægges skiver af lammefileten. Ved siden af stilles kartoffelrøsti, og der dekoreres med lidt sauce og pyntes med rosmarin


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7323 gange,
og udskrevet 106 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu