Kænguru med appelsin og kirsebær

Kænguru med appelsin og kirsebær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Eksotisk Vildt - Kænguro

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 x 180 g.kænguru kød
2.5 appelsiner
20 kirsebær
5 dl.tør hvidvin
1 spsk.fuld vineddike
150 g.smør
2 tsk.fuld rørsukker
 Flormelis
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Opvarm langsomt halvdelen af kirsebærene samt rørsukker. Tilsæt vineddike og 1/2 appelsin i skiver. Lad blandingen simre en tid. Når saucen er blevet tykkere sies den grundigt. Hold saucen varm. Smelt lidt smør i en dyb stegepande og steg alle kødstykker heri.

Serveres med appelsinskiver, resten af kirsebærene og sauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 13118 gange,
og udskrevet 304 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

bitten  -  2007-01-12 10:34:38
er det en sund ret????? og kommer den fra Ausralien??

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad med bagte rodfrugter?

Rjeax  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad skal man spise til retten???