Strudsesteak med fem slags peber

Strudsesteak med fem slags peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Kød:
4  strudsesteaks - 3 cm. tykke (ca. 200 gram hver)
20 g.smør
4 spsk.stødt peberblanding (5 slags peber, fås i specialforretninger)
 
 Sauce:
1 spsk.sennep
2.5 dl.piskefløde
10 g.smør
2 spsk.cognac
 Salt
 
Opskrift:
Hver steak saltes og vendes i peberblandingen, som trykkes godt ned i kødet. Smørret smeltes på en pande. Når det syder lægges kødstykkerne på. Steges ved kraftig varme i 2 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varme. Sennep hældes i panden, blandes med stegeskyen og fløden tilsættes. Blandes godt og koger ind til en tyk creme. Smørret tilsættes og til sidst den kødsaft, der er løbet ud mens kødet ventede. Kødet anrettes på et fad.

Serveres med råstegte kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 5873 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu