Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Strudsesteak med fem slags peber

Strudsesteak med fem slags peber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Kød:
4  strudsesteaks - 3 cm. tykke (ca. 200 gram hver)
20 g.smør
4 spsk.stødt peberblanding (5 slags peber, fås i specialforretninger)
 
 Sauce:
1 spsk.sennep
2,5 dl.piskefløde
10 g.smør
2 spsk.cognac
 Salt
 


Tilbehør:
råstegte kartofler.
Opskrift:

Hver steak saltes og vendes i peberblandingen, som trykkes godt ned i kødet. Smørret smeltes på en pande. Når det syder lægges kødstykkerne på. Steges ved kraftig varme i 2 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varme. Sennep hældes i panden, blandes med stegeskyen og fløden tilsættes. Blandes godt og koger ind til en tyk creme. Smørret tilsættes og til sidst den kødsaft, der er løbet ud mens kødet ventede. Kødet anrettes på et fad.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4803 gange,
og udskrevet 111 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu