strudsesteaks - 3 cm. tykke (ca. 200 gram hver)4 strudsesteaks - 3 cm. tykke (ca. 200 gram hver)
20
g.
smør20 g. smør
4
spsk.
stødt peberblanding (5 slags peber, fås i specialforretninger)4 spsk. stødt peberblanding (5 slags peber, fås i specialforretninger)
Sauce: Sauce:
1
spsk.
sennep1 spsk. sennep
2,5
dl.
piskefløde2,5 dl. piskefløde
10
g.
smør10 g. smør
2
spsk.
cognac2 spsk. cognac
Salt Salt
Opskrift:
Hver steak saltes og vendes i peberblandingen, som trykkes godt ned i kødet. Smørret smeltes på en pande. Når det syder lægges kødstykkerne på. Steges ved kraftig varme i 2 minutter på hver side. Tages af panden og holdes varme. Sennep hældes i panden, blandes med stegeskyen og fløden tilsættes.
Blandes godt og koger ind til en tyk creme. Smørret tilsættes og til sidst den kødsaft, der er løbet ud mens kødet ventede. Kødet anrettes på et fad.
Serveres med råstegte kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5023 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider