Skær lammekødet ud i små stykker el. strimler og brun det let på en pande med smør og olie. Tag kødet op og sautér fint hakkede skalotte- og hvidløg et par minutter. Tilsæt fint revet citronskal og bouillon, og lad det simre et par minutter.
Jævn med maizena/majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Læg kødet tilbage i saucen, tilsæt persille og lad det hele simre.
Smag til med citronsaft, salt og peber før servering.
Serveres med Krydrede løse ris a la Kasmir.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10258 gange, og udskrevet 187 gange.
Kommentarer
Jan Steffensen - 2020-12-16 12:15:51 Skal gulerødderne spises rå??
- 0000-00-00 00:00:00 spændende måde at få lammemørbrad på, men smagen af citronskal er gennemtrængende bitter. Jeg ville nok udelade det næste gang og nøjes med saften
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider