Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammesauté med hvidløg, persille og citron

Lammesauté med hvidløg, persille og citron, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
500 g.lammemørbrad el. andet mørt kød
1 storgulerod skåret ud i tynde stave ca. 3 cm lange
3 skalotteløg
2 fedhvidløg
1 økologisk/usprøjtet citron
3 dl.lys bouillon
 maizenamel/majsstivelse
1 bdt.persille
 smør og olivenolie
 
Opskrift:
Skær lammekødet ud i små stykker el. strimler og brun det let på en pande med smør og olie. Tag kødet op og sautér fint hakkede skalotte- og hvidløg et par minutter. Tilsæt fint revet citronskal og bouillon, og lad det simre et par minutter.

Jævn med maizena/majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Læg kødet tilbage i saucen, tilsæt persille og lad det hele simre.

Smag til med citronsaft, salt og peber før servering.

Serveres med Krydrede løse ris a la Kasmir.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9979 gange,
og udskrevet 184 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
spændende måde at få lammemørbrad på, men smagen af citronskal er gennemtrængende bitter. Jeg ville nok udelade det næste gang og nøjes med saften