Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carciofi alla napoletana (Artiskokker med oliven og kapers)

Carciofi alla napoletana (Artiskokker med oliven og kapers), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
8 kødfulde artiskokker
1 citron
2 fedhvidløg
50 g.grønne oliven
1 bdt.persille
4 spsk.olivenolie
1 spsk.kapers
 salt
 peber
 hvidvin
 


Opskrift:

Stilken brækkes af artiskokkerne. visne og grove yderblade fjernes, og den øverste tredjedel af bladene fjernes med en saks eller en skarp kniv. De afpudsede artiskokker kvarte på langs og lægges straks i koldt vand tilsat citronsaft og ligger i vandet i 30 minutter.

Hvidløgsfeddene pilles og presses. De grønne oliven udstenes og hakkes groft. Persillen skylles, duppes tør og hakkes fint.

Artiskokkerne lægges til afdrypning.

Olien varmes i en stegegryde. Artiskokkerne brunes over det hele under stærk varme i ca. 5 minutter. Herefter skrues der ned for varmen, hvidløg Oliven og Kapers tilsættes og artiskokkerne krydres med salt og peber og koges derefter under låg og for svag varme i ca. 30 minutter. Der tilsættes lidt hvidvin alt efter ens smag.

Inden serveringen drysses persillen over og simmer med et øjeblik.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9910 gange,
og udskrevet 143 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu