Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Krydret vintergryde med lammekød

Krydret vintergryde med lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
4 smålammemørbrad
2 løg (3 små)
2-3 gulerødder
2 fedhvidløg
1 stor håndfuldhakket persille
 Olivenolie
 
 Krydderier:
 frisk revet ingefær eller stødt ingefær
 karry
 sød chili
4-6 kardemommebælge
2 stk.kanelbark
 salt
 peber
 lidt fløde
 en sjat rødvin


Tilbehør:
Krydrede løse ris a la Kasmir.
Opskrift:

Sauter løgene indtil de er klare i olivenolie. Tilsæt hakket hvidløg, gulerødder og persille. Lad det svitse videre et par min. tilsæt lidt frisk revet ingefær, karry, sød chili, et par kardemommebælge og 1 kanelbark samt salt og peber. Læg de svitsede grøntsager op på en tallerken.

Skær lammemørbradene ud og steg dem i olien fra grøntsagerne tilsæt evt. mere olie/smør. Når saften begynder at sive ud af kødstykkerne tilsættes de svitsede grøntsager og krydderier, samt fløde, 1 kanelbark, lidt rødvin. Lad retten simre små 10 min.

Smag til og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13172 gange,
og udskrevet 323 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bjarne & Louise  -  2009-11-15 21:49:08
Super ret! Man kan også spise kartoffelmos til i stedet for ris. Der kan også tilsættes lidt ekstra væske, f.eks. vand, så kan det stå og simre lidt mens man laver kartoffelmosen;).