Kylling Kiev

Kylling Kiev, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Kylling Kiev, billede 4 Kylling Kiev, billede 1 Kylling Kiev, billede 2 Kylling Kiev, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Fyld:
200 g.fin leverpostej uden spæk og skorpe evt. gåselever
100 g.smør
1 spsk.Cognac
1 tsk.finthakket trøffel
 
 4 store kyllingefilet uden skind og ben
 
 Panering:
 Hvedemel
5 æg
 Rasp
 
 Stegning:
50 g.smør
 
 Sauce:
3 dl.kalvefond
0.5 spsk.Hvedemel
 evt.kulør
 
 Servering:
1 tomat
 
Opskrift:
Fyld:
Fyldet røres sammen og stilles i køleskab.

Skær et lille stykke af hver kyllingefilet(spidsen) eller brug en ekstra kyllingefilet, oprindeligt skulle dette være kyllingemørbrad.

Kyllingefilet og afskæringer bankes tyndt ud.
Postejen lægges midt på kyllingestykket og det lille stykke lægges over postejen så det dækker, dette for at holde postejen inde under friturestegning.

Kyllingestykket foldes over postejen og kyllingepakkerne lægges nu på frost mindst 1 time.
Kyllingen kan laves i god til og fryses til de skal bruges De paneres så når de skal bruges.

De frosne kyllinger paneres, først i mel, dernæst sammenpisket æg og så rasp, æg og rasp igen, en såkaldt dobbeltpanering for at fyldet ikke skal rende ud.

Kyllingerne frituresteges nu til de er gyldne ca. 1 minut alt efter varmen på olien. Lægges i en bradepande med smeltet smør i bunden og stilles i ovnen ved 200 grader C alm. ovn midt i ovnen ca. 30 minutter.

Sauce:
stegesmørret fra de stegte kyllinger kommes i en gryde, heri svitses de hakkede trøfler, melet kommes på, cognac hældes på, og til sidst kalvesky, koges op smages til og evt. kulør.

1 tomat skæres i skiver som toppes op med rørt postej.

Serveres med pommes Frits og grønne ærter.

Tips:

Tit er det pænt at skære kødet over så man kan se den inden i, det er ikke muligt med denne ret da fyldet vil løbe ud.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 567 gange,
og udskrevet 1 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu