Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kylling Kiev

Kylling Kiev, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 kyllingelår
6 spsk.smør
0.5 citron saften heraf
 hvedemel til panering
4 sammenpiskede æg
 brødkrumme til panering
 ris til servering
 ærter til servering
4 citronbåde
 olie til stegningen
 
Opskrift:
Tag benet ud af kyllingelårene og opbevar dem koldt. Bland smørret med citronsaft og afkøl. Fordel smørret inde i kyllingelårene og pak kødet godt rundt om smørret. Vend lårene i melet, derefter i sammenpisket æg, så i brødkrumme, så i æg og til slut i brødkrumme.

Varm olien til ca. 150 grader C. Stegt kyllingelårene gyldne i olien og flydt dem over på en bageplade. Sæt dem i ovn på 150 grader C og steg dem i ca. 15 minutter.

Server med ærter, ris og citronbåde.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 19614 gange,
og udskrevet 224 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Jens  -  2010-05-15 10:45:21
Dette har intet at gøre med Kylling KIEV

Inga  -  2009-11-21 23:51:17
Giv den min. 20 min i ovnen - ellers er den ikke gennemstegt.