Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling Kiev

Kylling Kiev, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelår (diverse)

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kyllingelår
6 spsk.smør
0.5 citron saften heraf
 hvedemel til panering
4 sammenpiskede æg
 brødkrumme til panering
 ris til servering
 ærter til servering
4 citronbåde
 olie til stegningen
 


Opskrift:

Tag benet ud af kyllingelårene og opbevar dem koldt. Bland smørret med citronsaft og afkøl. Fordel smørret inde i kyllingelårene og pak kødet godt rundt om smørret. Vend lårene i melet, derefter i sammenpisket æg, så i brødkrumme, så i æg og til slut i brødkrumme.

Varm olien til ca. 150 grader C. Stegt kyllingelårene gyldne i olien og flydt dem over på en bageplade. Sæt dem i ovn på 150 grader C og steg dem i ca. 15 minutter.

Server med ærter, ris og citronbåde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18744 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jens  -  2010-05-15 10:45:21
Dette har intet at gøre med Kylling KIEV


Inga  -  2009-11-21 23:51:17
Giv den min. 20 min i ovnen - ellers er den ikke gennemstegt.