Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske Kødboller

Italienske Kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :




Ingredienser:
2 skiver franskbrød
0.75 dl.mælk
500 g.hakket oksekød
1 æg
4 spsk.parmesanost
1 spsk.hakket persille
1 fedhvidløg
0.5 tsk.revet citronskal
1 tsk.salt
 peber
 


Opskrift:

Bland farsen og form kødbollerne til valnøddestørrelse. Steg dem ved god varme indtil de er sprøde.

Serveres med tomatsauce og frisk pasta.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 18525 gange,
og udskrevet 438 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2007-05-24 13:16:59
nemt og godt, smager tilpas krydret