Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt lammebov i gurkemejecreme med rosmarin

Stegt lammebov i gurkemejecreme med rosmarin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebov hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 lillelammebov - kølle kan også anvendes
500 g.rabarber
 lidt flormelis
 Balsamico
 olivenolie
0.5 sølbede
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Lammeboven kan udbenes og snøres eller blot steges hel (bovbladet skal dog fjernes). Steges ca. 35-40 min. efter størrelse (spørg evt. slagteren).

Finthakket løg sauteres i smør, tilsættes hvidvin og gurkemeje samt lidt sky fra den stegte lammebov. Det hele indkoges med piskefløde, blendes og afrundes med lidt koldt smør. Tilsmages med rosmarin samt salt og peber.

Rabarberne skæres i passende stykker (gerne let på skrå), svitses hurtigt i ganske lidt olie, tilsættes sukker og Balsamico (efter smag). Krydres med salt og peber. Sølvbederne blancheres. De store blade tages fra til anretning, stokken skæres i fine strimler og svitses lynhurtigt i smør, krydres med salt og peber.

Anretning:
På midten af en stor tallerken lægges de blancherede sølvbedeblade, herpå (i en krans) de spæde rabarber, hvorpå skiver af den stegte lammebov anrettes. I og omkring bladene lægges den svitsede sølvbede, og det hele omkranses af gurkemejecremen. En lille kvist frisk rosmarin markerer saucens smag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6269 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu