Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Milanesiske lammekoteletter

Milanesiske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
8 nakkekoteletter af lam
1 æg
75 g.rasp
2 citroner - kun skallen
1.5 dl.olivenolie
25 g.smør
 


Opskrift:

Pisk ægget, dyp koteletterne heriog vend dem i den blandede rasp og revne citronskal. Varm olien og smørret på panden, og koteletterne omkring otte minutter på hver side.

Servér med pommes frites, brasekartofler eller chips. Ratatouille og råstegte Courgetter/zucchini'er egner sig også.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7514 gange,
og udskrevet 97 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu