Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Mørbrad gryde

Mørbrad gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karsten Pedersen

Indsendt :


Mørbrad gryde, billede 4 Mørbrad gryde, billede 1 Mørbrad gryde, billede 2 Mørbrad gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinemørbrad
1 grøn peber
1 rød peber
2 løg
2 tomater
50 g.smør
1 spsk.paprika
2 dl.creme fraiche 38%
1 tsk.salt
0.25 tsk.peber
 
 Tilbehør:
7 dl.vand
4 dl.ris
1 tsk.salt
 


Opskrift:

Hver mørbrad skæres i 3-4 cm. stykker og brunes af.

Løg og peberfrugter skæres i strimler og tomater i både. Løg, peber, tomater, creme fraiche og krydderier tilsættes og låg lægges på og lad det simre i ca. 20 minutter.

Serveres med løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)

Opskriften er vist 73794 gange,
og udskrevet 2631 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jette Halskov  -  2010-03-31 09:03:19
Det er en super lækker ret, til hverdag eller fest, og kan laves før, og smager lækkert af at stå at trække. :-)


Jonas  -  2009-02-07 18:58:03
Smager rigtig godt rigtig lækker opskrift.. men pas på mørbradene ikke bliver for store.