Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medister med karryfrakke

Medister med karryfrakke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Medister med karryfrakke, billede 4 Medister med karryfrakke, billede 1 Medister med karryfrakke, billede 2 Medister med karryfrakke, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Medisterpølse, rå 17 % fedt
   
400 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Karry, mild
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

   


Opskrift:

Kog pølsen og rist den gylden på begge sider.

Hak løg og rist dem på panden til de bliver bløde og tilsæt karryen.

Denne pasta smøres på medisterpølsen og serveres med et godt brød til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 81891 gange,
og udskrevet 806 gange.


Energi:
KJ total 9048 (2154 kcal)
KJ pr. Pers. 2262 (538 kcal)
Vægt ialt 1228 gram
Vægt pr. Pers. 307 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 736 KJ (175 kcal)
Protein 8.5 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Marie-Dina  -  2012-03-06 10:39:49
Jeg blev først opmærksom på at nogle koger en medister, da jeg skulle lave medister hos min svigermor, som påpegede at jeg skulle koge den først, da jeg ville ligge den på panden rå. HVORFOR??? spurgte jeg, så koger jeg da kraften ud af den. hvorpå nej nej, men så har vi til sovsen. Hvis man ikke kager kraften ud af medisten, må kogevandet jo være ret kedeligt, og hvorfor så bruge det til sovs???


Simone  -  2011-09-07 19:24:57
Rigtig dejlig måde at lave medister på, et ekstra plus er hvis man lige laver lidt kartoffelmos med gulerødder, smør og mælk, og lægger mosen under medisteren :)


lyrass  -  2010-11-01 12:15:10
Jeg koger altid en medister før stegning i vand, så det dækker, fordi det giver en god sky med masser af smag til den tilhørende sovs ... Men hvis der ikke skal laves sovs, kan det da være helt ligegyldigt!


Louise  -  2009-11-10 17:29:47
Jeg er enig med dig Inger - det her jeg heller ALDRIG gjort, og dette har jeg efter mim mor, som heller aldrig gjode det! Så det er et godt tip til at spare tid.


Inger  -  2009-09-28 12:52:23
I alle opskrifter med medisterpølse står, at man skal koge pølsen først - hvorfor er det nødvendigt. Jeg steger altid pølsen ca. 10 min. på hver side - og så er den gennemstegt, men absolut ikke tør!