Troldehorn

Troldehorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Pølsehorn

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
4 dl.hvedemel
4 spsk.margarine
1 tsk.sukker
1 tsk.salt
2 tsk.bagepulver
1 dl.mælk
1 klatmargarine
 
 Til pølsehorn 0.5 pølse pr. horn
 - Eller en klat syltetøj i hvert horn
 
Opskrift:
Tænd for ovnen og sæt den på 225o. Læg margarinen i en skål og hak den i stykker med en grydeske. Kom også mel, sukker, salt og bagepulver i skålen, og gnub det hele sammen med hænderne, så det kommer til at ligne reven ost. Hæld mælken i skålen og ælt dejen sammen. Del dejen i 2 lige store stykker og tril hver del til en kugle. Tag en kagerulle og rul kuglerne ud til tynde, flade pandekager på tykkelse med en 5 krone. Med en kniv skal du med 4 snit på tværs dele pandekagen i 8 trekantede stykker. Læg en halv pølse - eller en klat syltetøj i den brede ende af hvert af de trekantede stykker. Rul trekanterne fra den brede ende og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bøj enderne lidt, så de ligner horn. Hæld mælk i en kop og pensl hornene med en bagepensel. Sæt bagepladen i ovnens øverste ribbe og bag troldehornene i 10 minutter.

Tips:

Prøv at finde andre ting end pølse og syltetøj til at komme i hornene. - Det kan f.eks. være remonce, som du rører sammen af 2 tsk. sukker og 1 tsk. mandelessens pr. horn - eller marcipan.


karakterer:
Opskriften er vist 21058 gange,
og udskrevet 237 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (33 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-21 16:41:32
jeg kom til at putte for meget salt i så de er ikk så gode men jeg tror hvis jeg ikk havde puttet så meget salt i så ville de totalt gode