Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kylling Karahi

Kylling Karahi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Arabien

ArabienIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.kylling
350 g.løg i skiver
150 g.hakket hvidløg
100 g.ingefær
300 g.hakket tomat
2 tsk.chili pulver (sød)
1 tsk.salt
0.25 tsk.gurkemeje
2.5 dl.olie
1 bdt.koriander
5 grøn chili
 


Opskrift:

Løg og hvidløg skal steges i olie. Når de bliver brune tilsættes kylling, sød chili, salt og gurkemeje. Skal omrøres konstant i 15 min. Kom derefter tomat og ingefær i og kog indtil olien skiller. Kan dekoreres med koriander og grøn chili. Serveres med salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (17 stemmer)

Opskriften er vist 23886 gange,
og udskrevet 486 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sadiea  -  2012-03-06 15:17:46
Kylling karahi er ikke arabisk men PAKISTANSK..


Sara  -  2010-03-24 08:23:11
Hvilken slags kylling er der tale om?? Kyllingbryst??