Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Srilankansk kylling

Srilankansk kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Oprindelsesland : Sri Lanka

Sri LankaIndsendt :




Ingredienser:
1000 g.kylling delt i store stykker
2 spsk.olie
2 store løg i skiver
4 fedknust hvidløg
2 tsk.frisk revet ingefær
1 tsk.gurkemaje (gult i pulverform)
0.5 tsk.chilipulver
3 tsk.korrianderpulver
1 tsk.kommenpulver
0.5 tsk.salt
0.5 koptomat puré
2 stænger kanel
1 kopkokosmælk
 
 Gulerodssalat:
300 g.reven gulerødder
1 hakket rødløg
1 tsk.frisk reven ingefær
 salt
2 dl.yoghurt naturel
0.5 grøn peber
0.5 dl.frisk hakket persille
 


Opskrift:

Varm olien på panden og kom løg, hvidløg, ingefær i og svits det hele i 3 minutter. Kom turmarik, chili, korriander og kommenpulver i og svits det hele i yderligere 2 minutter. Kom kyllingestykkerne i og det hele svitses i ca. 4 minutter inden salt, tomat puré og kanel kommes i. Bland det hele sammen og skru ned for varmen og læg låg på. Lad det simre i ca. 25 minutter. Husk at røre i gryden af og til. Kom kokosmælk i og lad det simre i ca. 15 minutter mere uden låg. Serveres med løse ris og gulerodssalat til. Gulerodssalat: Det hele blandes sammen og pyntes med frisk hakket persille. Serveres som tilbehør til grillmad eller Srilankansk kylling med ris. Husk at man skal blande salt og yoghurt lige inden servering, da det ellers vil danne meget væske !!




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (7 stemmer)

Opskriften er vist 13622 gange,
og udskrevet 329 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

smor  -  2011-11-09 14:26:38
Der står turmarik i opskriften og ikke i ingridienserne....mon det er gurkemejen ?


Dingenot  -  2008-05-16 19:50:14
Det er en hammergod ret. Den smager superb og kan varmt anbefales.