Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Karahi gryde

Karahi gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Diverse lammekød

Oprindelsesland : Pakistan

PakistanIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.lammekød
3 spsk.olie eller margarine
3 løg
1 ingefær
12 fedhvidløg
1 tsk.salt
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.garam masala
1 kopyoghurt naturel
 


Opskrift:

Hak løg og hvidløg og bland alle ingredienser med undtagelse af olie/margarine og kød sammen. Læg derefter kødet i lagen og sæt det i køleskabet i 2-3 timer. Brun margarine i en gryde og kom kødet i og lad det simre i ca. 1 time. Server med ris eller salat samt brød.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (42 stemmer)

Opskriften er vist 20595 gange,
og udskrevet 395 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sss  -  2008-11-27 12:52:26
haha.. skulle det være pakistansk mad?? hvor er tomaterne? og vi bruger aldrig karry i vores retter..


  -  2008-09-16 11:59:03
jeg har prøvet den , smager rigtig godt.


Ayfer Celik  -  2008-08-01 14:50:06
Der skal godt nok mange hvidløg og løg i .. men det smager jo også godt !!


paki  -  2007-01-02 15:25:58
super dejlig og smager vidunderligt


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
Hold da op, det er super lækkert MUMS


ta  -  0000-00-00 00:00:00
Mangler der ikke nogle krydderier, som chili f.eks. i snyder lidt med de opskrifter..


8  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil brændende gerne lære denne opskrift men det er for kort .


Nadia  -  0000-00-00 00:00:00
smager godt


  -  0000-00-00 00:00:00
smager rigtigt godt, man kan også komme tomater i (ikke ds tomater) smager irgtigt godt med pakistanske chapati