| |
|
Lammekødssuppe fra visengrad
Lammekødssuppe fra visengrad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | kg. | lammekød fra bov eller bryst1 kg. lammekød fra bov eller bryst | 3 | | gulerødder3 gulerødder | 1 | | pastinak1 pastinak | 2 | | porrer2 porrer | 100 | g. | ris100 g. ris | 2-3 | fed | hvidløg2-3 fed hvidløg | 2 | | laurbærblade2 laurbærblade | 50 | g. | smør50 g. smør | | | salt salt | | | peber peber | | | | | | Legering: Legering: | 2.5 | dl. | piskefløde2.5 dl. piskefløde | 1 | | æg1 æg | | | | | | Pynt: Pynt: | 1 | bdt. | Persille1 bdt. Persille | | | |
| |
Grøntsagerne renses og hakkes i grove stykker.
Læg kødet i en gryde, hæld vand i så det dækker kødet og lad det koge i 30 min.
Skum urenhederne fra og tag kødet op.
Gem væsken
Kødet skæres i tern og svitses i smør
De grofthakkede grøntsager tilsættes, og væsken kommes i gryden sammen med risene.
Kog suppen, til risene er møre.
Det tager ca. 15 min.
Smag til med salt og peber, og tag gryden af varmen
Legering:
Del ægget.
Pisk æggeblommen sammen med fløden, og kom det i suppen
Suppen opvarmes igen, men den må ikke komme i kog
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 9828 gange, og udskrevet 212 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|