Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt dyrefilet af ryg

Helstegt dyrefilet af ryg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Rådyrryg - Dyreryg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Formand

Indsendt :




Ingredienser:
1 stk.dyreryg ca 2½ kg
 Lidt fersk svinespæk til stegning evt andet fedtstof.
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Denne ret er til portionsanretning! Fileterne filetteres af ryggen! Derefter pudses de af for sener mm. Afpuds mm kan evt steges af og bruges til vildt buillon. Når det er gjort gnides de med salt og peber! Filetterne brunes derefter på en hed pande. Når de er brunet af sættes de på en bagerist med bradepande under med vand i, så det lige dækker bunden. Herefter steges de videre i en forvarmet ovn 10-12 min ved 200 c. Dækkes herefter over med sølvpapir og trækker 10-15 min. Lidt af enderne skæres af og filetterne skæres på følgende måde: Når enderne er skåret af, så disse er flade, går man 10-15 cm op på filetterne og skærer skråt ned mod enden. |\|/| Jeg har her forsøgt at vise det med tegn! Herefter fåes et flot stykke kød som kan stå op! Af en filet fås 4-6 af sådanne stykker. Af skyen i bradepanden samt den eventuelle buillon laves en god vildtsovs! Retten kan evt serveres med hjemmelavet pommes rösti samt 1 kogt gulerod med lidt top samt selvfølgelig waldorf salat og tyttebær som det hører sig til! Bon Appetit




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24310 gange,
og udskrevet 456 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu