Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stegt fjæsing med butterdejskager og morkelsauce

Stegt fjæsing med butterdejskager og morkelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Fjæsing

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 fjæsing fileter med skind
 salt
 peber
 hvedemel
 
300 g.butterdej
 æggeblomme til pensling
200 g.friske morkelsvampe
1 dl.tør hvidvin
4 dk.okseconsommé
3 dl.fløde
1 mellemstort skalotteløg finthakket
 salt
 peber
 cayennepeber
 worcestershire-sauce
30 g.purløg, finthakket
 en smule smør og mel blandes til jævning
4 små buske persille
 
Opskrift:
Skær fire butterdejskager ud på 6x6x6 cm. Pensles med æggeblomme. Bages i varmluftsovn ca. 15 min. ved 180 grader tild e er gyldne. Holdes varme. De skal være sprøde og tørre. Fjæsingen krydres med salt og peber og vendes let i mel. Steges kort på pande i smør og stilels varmt, mens saucen tilberedes. Morklerne vaskes godt og snittes i mellemstore stykker. I en smule smør på samme pande svitses skalotteløg og morkler. Sluk med hvidvin consommé. En smule jævning (smørbolle) komems i og saucen reduceres til ca. en fjerdedel. Tilsæt fløde og lad saucen koge til en cremet konsistens opnås. Purløg tilsættes lige før servering. Butterdejskagerne deles i top og bund. Læg bunden på tallerknernes øverste halvdel. Fjæsingfileten lægges halvvejs ovenpå, og derefter toppen af butterdejskagen. Saucen lægges om på tallerkenens nederste halvdel.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8361 gange,
og udskrevet 145 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu