Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalveruller i morkelsauce

Kalveruller i morkelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :





Ingredienser:
8 skiver kalvekød fx inderlår
2 syltede agurker
2 spsk.smør
2 dl.vand
0.5 grønsagsbouillon terning
2 ds.morkler
2 spsk.hvedemel
1–2 dl.creme fraiche
1 spsk.soya
0.5 tsk.timian
 salt
 hvid peber
 


Opskrift:

Bank kødskiverne ud med en knyttet hånd. Del hver agurk i fire lange stave og læg en stav på hver kødskive. Rul kødskiverne sammen og hold dem sammen med tandstikker eller kødnåle.

Smelt 1 spsk. smør i en gryde og steg rullerne, så de bliver jævnt brune hele vejen rundt. Hæld vand og bouillonterning ved. Lad rullerne simre under låg i ca. 15 minutter.

Hæld vandet fra morklerne og hak dem groft. Svits de hakkede morkler i resten af smørret i en kasserolle i ca. 5 minutter.

Drys mel over og rør godt rundt. Hæld skyen fra rullerne over morklerne og lad det koge op under omrøring.

Tilsæt creme fraiche, soya og timian og kog saucen i 2 – 3 minutter. Spæd med vand, hvis saucen bliver for tyk. Smag til med salt og peber.

Træk tandstikkerne ud af rullerne – som lægges på et serveringsfad. Saucen hældes over. Som tilbehør kan serveres kartoffelkroketter og sukkerærter.

Tips:

Man kan anvende kantareller eller champignon i stedet for morkler




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4445 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu