Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammeschnitzler med champignoncreme

Lammeschnitzler med champignoncreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 lammeschnitzel
0.5 dl.citronsaft friskpresset
1 løg
200 g.champignon
1 bdt.persille
4 spsk.piskefløde
4 dl.ris basmati
4 kuvertflute
 


Opskrift:

Gnid lammeschnitzlen med peber og dryp med citronsaft (gem lidt af saften). Pil løget og skær det i tynde skiver. Rens champignonerne og skær dem ligeledes i skiver og dryp dem med resten af citronsaften. Skyl og hak persillen fint. Risne koges efter anvisning på forparkningen. Steg schnitzlen ca. 3 min. på hver side i lidt olie på en meget varm pande, drys den med salt og stil den varmt. Svits løgskiverne let gyldne i lidt smør. Kom champignonskiverne ved, bland godt og lad det hele snurre for svag varme og under låg i 5 min. Tilsæt fløde og persille, smag til med salt og peber og lad det hele snurre for svag varme og under omrøring et par minutter. Fordel champignoncremen over koteletterne inden serveringen.

Smørdampede ærter passer godt hertil.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6225 gange,
og udskrevet 162 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu