store løg i tynde skiver2 store løg i tynde skiver
2
fed
knust hvidløg2 fed knust hvidløg
2
røde paprika i tynde skiver2 røde paprika i tynde skiver
2
grønne paprika i tynde skiver2 grønne paprika i tynde skiver
4
grønne chilipepper i tynde skiver4 grønne chilipepper i tynde skiver
1
tsk.
frisk oregano hakket1 tsk. frisk oregano hakket
225
g.
champignon i skiver225 g. champignon i skiver
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Tilbehør: Tilbehør:
12
varme tortillaer12 varme tortillaer
salsa salsa
creme fraiche creme fraiche
Opskrift:
Varm olien i en stor pande, steg løg og hvidløg på middels varme i ca. 5 minutter til de er meget og gyldenbrune. Tilsæt rød og grøn paprika sammen med chilipepper og oregano. Bland godt. Lad det hele snurre i 10 minutter til alt er mørt og kogt. Rør i skiver med champignon og steg raskt i et minut. Bland godt med de andre grøntsager. Smag til med salt og peber. Læg lidt af den glovarme grøntsagsblandingen på hver varm tortilla. Buk sammen eller rul sammen. Serveres rygende varme med salsa og rigelig med creme fraiche.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 7698 gange, og udskrevet 183 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider