| |
|
Lammekoteletter a la siciliana
Lammekoteletter a la siciliana, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4-8 | | lammekoteletter4-8 lammekoteletter | 2 | spsk. | citronsaft2 spsk. citronsaft | 1 | tsk. | oregano1 tsk. oregano | 0.5 | dl. | hakket persille0.5 dl. hakket persille | 1 | dl. | rasp1 dl. rasp | 2 | spsk. | olivenolie2 spsk. olivenolie | 1 | fed | hvidløg1 fed hvidløg | | | salt salt | | | peber peber | | | citronbåde citronbåde | | | persille persille | | | |
| |
Gnid koteletterne med citronsaft på begge sider og krydr med oregano.
Beklæd en bradepande med stanniol.
Læg koteletterne på en rist over bradepanden.
Grill koteletterne i ovnen, 3-5 min på hver side.
Bland hakket persille, rasp og olivenolie og pres hvidløget i.
Smag blandingen til med salt og peber.
Læg koteletterne på et ovnfast fad, fordel raspblandingen over og grill koteletterne yderligere 2-3 min, til de er blevet sprøde.
Pynt med citronskiver og persille.
Serveres med kogt blomkål og broccoli, evt. gratineret med ost.
Tips:
Du kan også brune koteletterne i en stegepande og derefter stege dem med raspblandingen overst i ovnen ved 250 –275 grader
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9871 gange, og udskrevet 232 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|