Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fajita

Fajita, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksestrimler

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :





Ingredienser:
 Fajita:
500 g.oksekød i strimler
1 spsk.smør
 tørret chili
2 fedhvidløg
1 dl.vand
 bordsalt
 peber
 paprika
 
 Kartofler:
10 kartofler
1 dl.tortilla chips
0.5 dl.hakket jalapeno
 
 Løg-marmelade:
2 løg
1 spsk.smør
0.5 dl.sukker
1 spsk.hvidvinseddike
1 spsk.hakket jalapeno
 bordsalt
 


Opskrift:

Brun kødet i smørret. Tilsæt chili og hvidløg og lad det simre et par minutter. Tilsæt resten af krydderierne og spæd med vand. Lad det koge ca. 15 minutter til kødet er mørt.

Vask kartoflerne og del dem i halve. Læg kartoflerne i en bradepande. Bland de knuste chips, salt og jalapenos. Strø blandingen over kartoflerne og gratiner dem i ovnen ved ca. 225°C i ca. 10 minutter.

Brun løgene til løg-marmeladen i smørret. Tilsæt resten af ingredienserne og brun blandingen til den har en fin brun farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)

Opskriften er vist 32218 gange,
og udskrevet 571 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Lone  -  2009-07-12 11:24:21
Jeg havde ikke tørret chili, men havde en hjemmelavet meget stærk chilipasta, som jeg tilførte 1 tskf. af. Jeg dryssede reven ost over kartoflerne - det kan anbefales. Jeg færdigstegte først kartoflerne i ovnen og kom så chips, jalapeno og ost over. Så gav jeg kombineret grill/ovn 200 gr. i 15 min.


anita 2007-08  -  2009-06-28 13:33:17
rigtig god opskrift, kommer dog flere knuste nachos i. løg-marmeladen er ekstrem god.


mad guden  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har aldrig smagt noget bedre