Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Geschnetzeltes

Geschnetzeltes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalvekød - Diverse kalvekød

Oprindelsesland : Schweiz

SchweizIndsendt :





Ingredienser:
600 g.kalvekød opskåret med hånden
2 spsk.smør
 salt
 peber
1 løg
1.75 dl.hvidvin
1.75 dl.fløde
 Få dråber af citronsaft
1 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Sauter det tyndt opskåret kalvekød på alle sider i meget varm smør. Tag det af pande, krydr med salt server peber, holde lun. Reducer varmen let, hak løget fint hæld det på panden med fedtet fra kødet. Sauter kort, derefter tilsættes vin.

Saucen koges ind til det halve. Tilsæt fløden og bring i kog smag til med salt, peber og få dråber citronsaft. Varm kødet i sauce, men uden at koge.

Server med lidt persille.

Ifølge traditionen serveres der rosti til.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8970 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu