Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammekoteletter på krydrede svampe

Lammekoteletter på krydrede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dobbelte lammekoteletter, ca 700 g.
0.5 dl.stege og grillolie
250 g.østershatte
2 løg
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 lillestykke frisk ingefær
2-3 spsk.lime eller citronsaft
1-1.5 dl.piskefløde
0.5 tsk.salt
 
 Gule ris:
3 dl.ris
0.5-1 tsk.gurkemeje
0.5 dl.fint hakket gul peberfrugt
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Tag lammekoteletterne frem i god tid så det meste af kulden går af dem. Pensl med stege- og grillolie. Skær østershattene i grove strimler, pil løgene og hak dem groft.

Varm olien i en kasserolle. Tilsæt løget og lad det simre og blive blødt, 3-4 min. Tilsæt svampene og svits yderligere i 2-3 min. Pres hvidløg og ingefær over og hæld limejuice og fløde på og kog svampene et par min til. Drys med salt og smag til

Kog risene efter anvisningen på pakken. Tilsæt gurkemeje, hakket peberfrugt og salt.

Steg eller grill lammekoteletterne ca. 3 min på hver side. Fordel svampeblandingen på 4 tallerkner. Læg lammekoteletterne på og server med de gule ris samt ærter eller sukkerærter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6913 gange,
og udskrevet 201 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu