Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Lammekoteletter på krydrede svampe

Lammekoteletter på krydrede svampe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 dobbelte lammekoteletter, ca 700 g.
0.5 dl.stege og grillolie
250 g.østershatte
2 løg
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
1 lillestykke frisk ingefær
2-3 spsk.lime eller citronsaft
1-1.5 dl.piskefløde
0.5 tsk.salt
 
 Gule ris:
3 dl.ris
0.5-1 tsk.gurkemeje
0.5 dl.fint hakket gul peberfrugt
0.5 tsk.salt
 


Tilbehør:
ærter eller sukkerærter
Opskrift:

Tag lammekoteletterne frem i god tid så det meste af kulden går af dem. Pensl med stege- og grillolie. Skær østershattene i grove strimler, pil løgene og hak dem groft.

Varm olien i en kasserolle. Tilsæt løget og lad det simre og blive blødt, 3-4 min. Tilsæt svampene og svits yderligere i 2-3 min. Pres hvidløg og ingefær over og hæld limejuice og fløde på og kog svampene et par min til. Drys med salt og smag til

Kog risene efter anvisningen på pakken. Tilsæt gurkemeje, hakket peberfrugt og salt.

Steg eller grill lammekoteletterne ca. 3 min på hver side. Fordel svampeblandingen på 4 tallerkner. Læg lammekoteletterne på og server med de gule ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6789 gange,
og udskrevet 198 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu