Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Coronation Chicken

Coronation Chicken, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2-2.5 kg.høne
2 løg
1 gulerod
20 g.smør
0.5-1 spsk.karrypasta
1 spsk.tomatpure
1.25 dl.rødvin
1 citron
1.25 kopmayonnaise
1.25 dl.fløde
1 spsk.abrikos marmelade
1 laurbærblad
 salt
 friskkværnet peber
2 kvistebrøndkarse
 


Opskrift:

Vælge en kasserolle der passer til hønen.. Skær citronen i halve og put det i hønen. Læg hønen i kasserollen og tilsæt grønsagerne, krydre med salt og peber. Fylde den kasserolle med vand til det dækker 2/3 af hønen og bringe det i kog. Læg låg på og kog høne 1 1/2 timer, til safterne løber klar. Når hønen er kogt, lægges den i en stor skål, dæk med væsken fra kasserollen. når hønen er kølet af, fjernes hud og knogler. Derefter skæres den i små stykke.

Løgene skæres i kvarte og steges bløde i lidt smør. Derefter tilføjes tomatpure, vin, laurbærblad, karrypasta og citronsaft og kog ca. 10 minutter. Tilsæt marmelade og si saucen. Lad det svale lidt.

Piske mayonnaisen i saucen og vend derefter fløden i. Pres det sidste saft fra den halve citron og rør hønsekødet i. Garnere med en kvist af brøndkarse.

Tips:

Oversat fra engelsk




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5696 gange,
og udskrevet 66 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu