Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Perlehøneterrin

Perlehøneterrin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6-8 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Perlehøne - Perlehøns - Diverse perlehøne

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 perlehøne
 indmad fra perlehønen
500 g.kogeflæsk uden svær
4 enebær
2 spsk.cognac
2 spsk.portvin
1 kvistfrisk timian eller ½ tsk. tørret
2 stilkefrisk merian eller 1 tsk. tørret
125 g.bacon i skiver
0.5 tsk.salt
 


Opskrift:

Gør perlehønen i stand og udben den Underlår og vinger skal ikke bruges. Del brystfiletterne en eller to gange.

Blend eller hak resten af kødet i en kødhakkemaskine sammen med hjerter, kråse, lever og flæskekød.

Knus enebærrene fint og hak krydderurterne. Rør begge dele i farsen. Tilsæt cognac og portvin. Dæk farsen til og lad den stå og trække et svalt sted et par timer.

Beklæd en ovnfast form med tynde baconskiver. Gem nogle til at lægge øverst.

Fordel 1/3 af kødfarsen i formen, læg nogle hele stykker perlehønekød på. Kom 1/3 af farsen over de hele stykker, og fordel resten af kødstykkerne ovenpå. Læg den resterende fars på og læg baconstykkerne øverst.

Sæt terrinen i en 175 grader C varm ovn og bag den ca 1½ time. Lad terrinen blive helt kold, før den serveres. Bag den evt. dagen før.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 3772 gange,
og udskrevet 49 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu