Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Råmarinerede ansjoser

Råmarinerede ansjoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
 Ansjoser
 Hvidvinseddike
 Olivenolie
 Hvidløg
 Chili
 Persille
 


Opskrift:

Ansjoserne fileteres og marineres i 24 timer i en god hvidvinseddike. Olivenolie lunes med masser af hakket hvidløg og lidt chili. Den afkøles og hældes over ansjoserne sammen med masser af hakket persille.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11657 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Søren  -  0000-00-00 00:00:00
Mit barn blev dårlig efter at have spist det. måske min fejl