Råmarinerede ansjoser

Råmarinerede ansjoser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :     

Ingredienser:
 Ansjoser
 Hvidvinseddike
 Olivenolie
 Hvidløg
 Chili
 Persille
 
Opskrift:
Ansjoserne fileteres og marineres i 24 timer i en god hvidvinseddike. Olivenolie lunes med masser af hakket hvidløg og lidt chili. Den afkøles og hældes over ansjoserne sammen med masser af hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 14650 gange,
og udskrevet 210 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Mit barn blev dårlig efter at have spist det. måske min fejl