Råmarinerede ansjoser
Hovedingrediens : SildeFisk - Ansjoser Oprindelsesland : Spanien Indsendt : |
|
|
Ansjoserne fileteres og marineres i 24 timer i en god hvidvinseddike. Olivenolie lunes med masser af hakket hvidløg og lidt chili. Den afkøles og hældes over ansjoserne sammen med masser af hakket persille.
|
|
Opskriften er vist 14650 gange,
og udskrevet 210 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Søren - 2005-01-01 01:01:01 Mit barn blev dårlig efter at have spist det. måske min fejl |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne