Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillet tun med fennikel coleslaw

Grillet tun med fennikel coleslaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

ForretterRet : Forretter - Tapas

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun, frisk

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :





Ingredienser:
1 stort stykke tun
2 fennikel
100 g.crème fraiche 38%
50 g.mayonnaise
1 citron Saften heraf
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Toppen og roden af fennikel fjernes, og de snittes meget fint. Pisk crème fraiche og mayonnaise sammen. Kom fennikel heri og smag til med citronsaft samt salt og peber. Man kan med fordel komme lidt spidskommen eller krydderurter i. Rist tunen ved hård varme, og krydr med salt og peber. Pak den ind i film, og lad den køle ned. Skær i skiver, og anret med fennikel coleslaw.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Coleslaw



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 25433 gange,
og udskrevet 912 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu