Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bacongryde

Bacongryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 6 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Bacongryde, billede 4 Bacongryde, billede 1 Bacongryde, billede 2 Bacongryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

10 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 tsk. Paprika
1 tsk. Karry
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 ds. Cocktailpølser, konserves 1 dåse cocktailpølser vejer ca 115 g. drænet vægt
200 gram Bacon i tern
   


Opskrift:

Kom olien i en gryde, varm det op kom baconen i og brun det godt sammen med løg og hvidløg, kom krydderrierne i, tilsæt tomatpastaen og væsken, kog det op i ca. 3 minutter.

Tilsæt coktailpølserne, kog det i ca. 5 minutter.

Kom piskefløden i kog det op og jævn til sidst med lidt marizina.

Server det sammen med ris, grøn salat og flutes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.4    (224 stemmer)

Opskriften er vist 89309 gange,
og udskrevet 3096 gange.


Energi:
KJ total 10002 (2381 kcal)
KJ pr. Pers. 1667 (396 kcal)
Vægt ialt 1842 gram
Vægt pr. Pers. 307 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 543 KJ (129 kcal)
Protein 3.9 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 2.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2019-01-09 12:07:01
De 10 dl vand, skal de i retten syntes det er meget vand


Simon & Catrine  -  2017-01-30 20:39:41
Meget lækkert, vi brugte cremefine, 5 dl vand, svinekotelleter og frosne grøntsage. Ud over det, kom vi også hvidløgssalt, hvidløgspeber og timian i. Velbekomme 🙂


Anne  -  2015-05-18 17:27:53
Jeg har lavet denne opskrift en del gange efterhånden, lavede den først helt efter opskriften. Den er fin som den er, men har siden selv lavet lidt om hvilket jeg kun synes gør den endnu bedre. Jeg bruger madlavningsfløde i stedet for piskefløde og putter grøntsager i (f.eks. gulerødder, peberfrugt, squash, porre eller forårsløg)Synes det giver lidt friskhed til retten med 2 eller 3 slags grønt i :)


babbers  -  2011-11-26 12:16:55
Fantastisk ret. Nem og lige til. Smager dejligt!


Sine  -  2009-05-14 23:25:37
Lækker ret, men prøv at vende nogle svine korteletter på panden, og læg dem i et ilfast fad med sovsen ud over, evt. put nogle bacon strimler på toppen, det giver sovsen en kanon smag,i ovnen i ca 1 halv time, der kan spises flutes til:)


Linda  -  2009-03-21 20:14:50
Det er med vilje at der ikke er kål eller andre fylde ingredienser i. Retten hører under kulhydratfattig diæt. For at det skal være det, må der ikke spises ris eller flute til!! Maizena er også forbudt. Det er i det hele taget lidt underligt...


Tine  -  2008-01-10 11:21:25
det er ligeså godt og mindre fed med madlavningsfløde ;o) Det en en dejlig ret og god med broccoli til.


Fam. Søndergaard  -  2007-01-30 14:31:32
Super lækker - gæsterne var vilde med den Ü


brian- rødbyhavn  -  2007-01-25 18:16:02
prøv retten som den er og lav så om hvis det er nødvendigt. det er en god ret


Maja og Simon  -  2007-01-17 19:16:41
Det var super lækkert. Tak for nem og god aftensmad :)


Petersen  -  2006-12-01 16:21:49
Jeg brugte en smule mere bacon end opskriften angiver og tilføjede oksekød skåret i tern. Resultatet var ikke specielt godt.


Kasper  -  0000-00-00 00:00:00
P.S. Bøfferne skal selvfølgelig også vendes i mel ;-)


Kasper  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil foreslå at man tilsætter en svinemørbrad skåret i bøffer og vendt i salt og peber. Bøfferne bruner man af i fedtstof og tages op inden man svitser baconen. Når man har tilsat væsken kommer man bøfferne i igen. Og vælg "friske" cocktailpølser fra bakke i stedet for dåsepølserne, så bliver det en kanon ret!


jette  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig lækkert, prøv med mørbrad.... uhmmm det er guf...


Kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis man tilsætter 800 g gullaschkød til denne opskrift er den virkelig fantastisk og så er der mad til et par dage. Server ris til. Topkarakter fra mig


Gitte  -  0000-00-00 00:00:00
bacon er så fed i sig selv at man ikke behøver at bruge olie når det skal brunes


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Pas på med saltet, baconnet er ret salt i sig selv


  -  0000-00-00 00:00:00
er det ikke lidt af en fedtbombe. Skift pølserne ud mws magert svinekød og kom fintsnittet kål og grønne bønner i og fløde 9 istedet for fløde