Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Oksemedaljoner med dildpesto

Oksemedaljoner med dildpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 oksemedaljoner
20 g.smør
 bordsalt
 peber
 
 Kartofler:
500 g.nye kartofler
1 posefrisk dild
25 g.mandler
1 fedhvidløg
1 spsk.olivenolie
1 spsk.fløde 13%
1 tsk.balsamico vineddike
 køkkensalt
 peber
 
 Pynt:
2 skiverspegeskinke
1 lime
 
 Tilbehør:
50 g.romaine salat
150 g.ærter
 


Opskrift:

Kog kartoflerne møre ca. 15 minutter i letsaltet vand. Kom dild uden grove stilke, mandler, hvidløg, olie, fløde, eddike, salt og peber i en blender eller foodprocessor og mix det sammen. Vend denne pesto i de nykogte og afdryppede kartofler.

Dup medaljonerne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Varm smørret på en pande til det er gyldent. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme, steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Krydr med salt.

Snit salaten. Klargør ærterne, de kan serveres rå eller gives et kort opkog i letsaltet vand.

Skær fedtkanten af spegeskinken. Læg spegeskinke og limebåde på kødet. Server medaljonerne med kartoflerne og salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 27686 gange,
og udskrevet 366 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kewin  -  2010-12-05 18:32:05
det er en skide go ret, hvis man har lidt styr over at lave mad. Men den ser nu go ud alligevel, bare den smager så godt som den ser ud.