Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Let sprængt kylling

Let sprængt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 kylling
3 spsk.sukker
3 spsk.salt
1 spsk.peberkorn
1 løg
3 laurbærblade
6 dl.vand
 
 Aspargessalat:
250 g.asparges
 
 Ruccoladressing
1 dl.fromagefrais
1 spsk.mayonnaise
1 håndfuld ruccola
1 spsk.løg
0.5 tsk.sukker
 Salt
 peber
0.5 hvidløg
5 kartofler a 60 gram
3 gulerødder
 


Opskrift:

Let sprængt kylling Kog vandet og tilsæt salt, sukker og peberkorn. Parter kyllingen i 6 eller 8 stykker og hæld lagen over så det dækker. Lad den trække i godt 2 timer. Hæld væden fra og steg kyllingen i et ovnsfast fad med lidt vand i bunden. Tilsæt laurbærblade, lidt peberkorn og et løg i kvarter og steg kyllingen ved 200C i ca. 45 min. med sølvpapir over. Hvis man her en skvat hvidvin og friske Har du travlt? Så steg kyllingen uden at sprænge den, eller brug kyllingefileter der blot vendes på panden i ca. 5 min på hver side. Server 270g.

Asparges:
Bræk det allernederste af aspargesen, der hvor den nemmest knækker og skyl dem grundigt. Damp dem i 3 min. og anret på et fad.

Ruccoladressing:
Hak ruccolaen meget fint, riv løget og pres hvidløget. Bland det hele sammen og smag til. Hæld dressingen over aspargeserne eller som sauce. Kartofler og gulerødder. Server kogte kartofler og evt. rå gulerødder i stave til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (13 stemmer)

Opskriften er vist 15949 gange,
og udskrevet 178 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hans Norge  -  2013-01-18 14:54:22
Det er altid en god ide at prøve at læse det, man vil tilføje af opskrifter, inden det sendes afsted, senere er det ikke let at ændre noget, og hvorfor skriver du "aspargessalat", det er jo bare kogte asparges+