Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sennepsglaseret skinke

Sennepsglaseret skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stor skinke
 
 Glasur:
 (mængde skal afpasses skinkens størrelse)
1/3 delsennep
2/3 delbrun farin
1 sjatwhisky
 
Opskrift:
Glasuren røres sammen og fordeles på skinken, der placeres i et ovnfast fad. Skinken sættes i en forvarmet ovn og steges efter størrelsen. En god, stor skinke på ca. 2 1/2 kg. skal have ca. 2 - 2 1/2 time i ovnen ved. 180 - 200 grader C.

Det fedt og glasur, der køber af skinken, kan med fordel dryppes over den igen. Den brune farin i glasuren giver et sprødt knasende lag og en god sødlig kontrast til grønlangkålen, som egner sig fortrinligt til denne ret.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 41114 gange,
og udskrevet 873 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu