Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flutes

Flutes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 3 stk.
Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Flutes

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Pernille

Indsendt :


Flutes, billede 4 Flutes, billede 1 Flutes, billede 2 Flutes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
100 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
400 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
2 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Opløs gæren i det lunken vand, tilsæt olie og de 2 typer mel og ælt dejen grundigt. Derefter sættes dejen til at hæve i ca. 45 minutter.

Dejen deles ud til 3 store flutes. De skal efterhæve i ca. 15 minutter.

Bages i 10-12 min i alm. ovn ved 200 grader C og i varmluft ved 180 grader C.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Flutes

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (48 stemmer)

Opskriften er vist 180579 gange,
og udskrevet 5590 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 8526 (2030 kcal)
KJ pr. stk. 2842 (676 kcal)
Vægt ialt 857 gram
Vægt pr. stk. 285 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 994 KJ (236 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 4.2 gram
Kulhydrat 44.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2012-04-17 13:57:37
de er gode, men jeg lavede dem som mini flutes

malene  -  2012-01-22 14:59:32
humm hvor sætte to enes opskrifter ind på siden? det er samme opskrift som Franske flutes her inde på siden?

Tina  -  2011-09-25 12:15:06
Nem opskrift. Brugte dejen til impanada... Super lækkert... Kan anbefales.

Bambii  -  2010-08-29 20:53:44
De bliver bare rigtige lækker!! jeg brugte dem til sandwich flutes så jeg kom lidt kryderi blanding på inden jeg bagte dem det var så godt..

  -  2010-08-18 16:47:40
Super gode flutes ,. - de smager utroligt lækkert , min smagsløg løber helt i vand ! det gir et super kick i hverdagen, at spise så friske flutes ! - men husk for guds skylde mere SALT ! ! salt er skide godt - kan jeg fortælle jer ! ;b

  -  2009-03-07 13:29:01
Tilsæt 1½ tsk groft salt. Pensl med æg og drys med grill-krydderi. Passer til ca. 8 pers.

kim friis  -  2008-11-16 11:52:55
Skal de pensles med vand eller æg inden de bages ?

  -  2008-05-12 16:42:25
Jeg brugte grahamsmel i stedet, da jeg ikke havde durum, og så delte jeg dejen i tre, og rullede dem til flade rektangler, som jeg smurte med pesto og rullede sammen igen, som en roulade. Super lækkert! Husk at bage dem med lukningen nedad.

Anne Pedersen  -  2008-05-11 10:14:25
Flutesne er dejlige og er lige til picninckurven, de kan spises til alt, og det er nemt at lave.

Line  -  2007-05-15 15:00:21
Husk lidt salt

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Nem opskrift, lidt fersk smag. Vil prøve at tilsætte lidt salt næste gang.