Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kiksekage 02

Kiksekage 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Kage 1 Kage
Kager i formRet : Kager i form - Kiksekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse kiks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Kiksekage 02, billede 4 Kiksekage 02, billede 1 Kiksekage 02, billede 2 Kiksekage 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Hele æg, pasteuriseret 1 pasteuriseret æg vejer ca 50 gram
125 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
250 gram Palmin
1 pk. Firkantede vanille kiks
   


Opskrift:

Æg, sukker, og kakao piskes sammen. Palminen smeltes, og når den er let afkølet piskes den over i æggeblandingen. Lægges skiftevis i lag med kiksene i en form.

Stilles i køleskab til den er stivnet.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kiksekage



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (57 stemmer)

Opskriften er vist 99605 gange,
og udskrevet 2510 gange.


Energi:
KJ total 14716 (3503 kcal)
KJ pr. Kage 14716 (3503 kcal)
Vægt ialt 675 gram
Vægt pr. Kage 675 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2180 KJ (519 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 42.9 gram
Kulhydrat 30.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-04-13 17:40:55
Den har ikke helt den smag som jeg forventet af en kiksekage


  -  2012-11-04 22:34:18
Kan man godt bruge æg som ikke er pasteuriserede?


yvonne  -  2012-02-09 16:18:50
hvor købes firkantede kiks. vh.yvonne


  -  2010-04-17 13:12:10
Grunden til at i synes at flormelis er bedre, kan være fordi, I ikke lader sukkeret blive fuldkommen opløst i massen.


jensen.brutus.willy  -  2009-03-28 16:54:10
Det er første gang jeg selv skal lave chocolade-kiksekage.-men det har altid været min yndlingskage til en god kop kaffe...så jeg tror det skal være med flormelis i stedet for sukker, som Dorte da også gør opmærksom på i sit indlæg...., et lille drys vaniljesukker , vil naturligvis være smag og behag , men under alle omstændigheder er vdet en rigtig "guf guf"kage.


mathilde  -  2008-01-21 20:56:15
den her kiksekage bliver far glad for:-)


Dorte  -  2007-01-22 20:59:40
det er slet ik for at være negativ, jeg fuldte opskriften fuldstændig som den stod beskrevet men jeg synes virkelig ikke den var så god som når man laver den med formelis, jeg var altså ret skuffet:(


boy-26  -  0000-00-00 00:00:00
det er den bedste kikse-kage mums


camilla  -  0000-00-00 00:00:00
god og let