Gulerodssauce med kylling

Gulerodssauce med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
6 pr. p gulerødder
2 pr. p løg
1 spsk.karry
2 spsk.estragon
5 dl.piskefløde
2 dl.hønsebouillon
50 g.hasselnøddekerner
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Svits karry og hakket løg let i olie. Tilsæt revet gulerod og estragon. Vend det rundt. Tilsæt kyllingefilet i tynde strimler, og lad det hele snurre et par minutter, uden at tage farve. Hæld fløde og bouillon på, og lad saucen simre 10 min. Smag til med salt, peber og evt. mere karry eller estragon. Lige inden serveringen hældes de hakkede nødder i retten.

Serveres med stegte jasminris, dampede forårsløg og evt. et drys fint- hakket tyrkisk feta.





karakterer:
Opskriften er vist 12205 gange,
og udskrevet 370 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-06 12:32:13
Pr. p. ...... må næsten betyder pr. person eller per portion, men syntes godt nok det lyder af mmeget.

  -   2008-05-05 17:09:16
hvad betyder: pr. p gulerødder og pr. p løg ?

  -   2008-04-07 13:50:14
Rigtig god opskrift,nem at lave og som kan varieres på mange måder. Jeg tilføjede citronsaft og lidt cayennepeber, og kan anbefale et mix af fintsnittet porre og hakkede nødder som drys/tilbehør. Tilføj evt soltørrede tomater i strimler til saucen.