Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gulerodssauce med kylling

Gulerodssauce med kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
300 g.kyllingefilet
6 pr. p gulerødder
2 pr. p løg
1 spsk.karry
2 spsk.esdragon
5 dl.piskefløde
2 dl.hønsebouillon
50 g.hasselnøddekerner
 olivenolie
 salt
 peber
 


Opskrift:

Svits karry og hakket løg let i olie. Tilsæt revet gulerod og esdragon. Vend det rundt. Tilsæt kyllingefilet i tynde strimler, og lad det hele snurre et par minutter, uden at tage farve. Hæld fløde og bouillon på, og lad saucen simre 10 min. Smag til med salt, peber og evt. mere karry eller esdragon. Lige inden serveringen hældes de hakkede nødder i retten.

Serveres med stegte jasminris, dampede forårsløg og evt. et drys fint- hakket tyrkisk feta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10235 gange,
og udskrevet 321 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Per  -  2008-05-06 12:32:13
Pr. p. ...... må næsten betyder pr. person eller per portion, men syntes godt nok det lyder af mmeget.


lotte  -  2008-05-05 17:09:16
hvad betyder: pr. p gulerødder og pr. p løg ?


snek  -  2008-04-07 13:50:14
Rigtig god opskrift,nem at lave og som kan varieres på mange måder. Jeg tilføjede citronsaft og lidt cayennepeber, og kan anbefale et mix af fintsnittet porre og hakkede nødder som drys/tilbehør. Tilføj evt soltørrede tomater i strimler til saucen.