Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalat

Lammesteg med sauterede kartofler, pastinakmousse og persillerodssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammeryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2000 g.lammeryg, dobbelt
1 bdt.persille
 saft og skal af 1 citron
6 spsk.olie
2 fedhvidløg
3 spsk.rasp
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Hak persillen og bland den med fintrevet citronskal, -saft, olie, knust hvidløg, rasp, salt og peber .

Rids fedtet på stegen i tern og læg lammeryggen i et smurt ovnfast fad. Smør persillepastaen over hele stegen og sæt det i ovnen ved 200°. Dryp lammeryggen med lidt suppe under stegningen. Drys evt. med revet parmesa­nost 10 minutter før stegen er færdig. Den skal stege ca. 1 time, anvend et stegeter­mometer og tag stegen ud, når temperaturen viser 65-68°, så er stegen rosa. Lad den hvile 15 minutter før den skæres ud.

Skær kødet løs fra rygbenet og derefter fra ribbenene. Skær det i skiver, husk mørbra­den, og læg skiverne tilbage på benet.

Serveres med Pastinakmousse og persillerodssalat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14504 gange,
og udskrevet 241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Peer  -  2016-12-20 12:16:02
Hvor er opskriften på de sauterede kartofler ?

  -  2014-03-21 14:01:32
det var opskriften på pastinakmousse jeg manglede

Carsten  -  2012-11-06 15:37:08
Opskrift på de sauterede kartoffler?...

Else Jensen  -  2011-08-20 19:49:37
Hvor er opskriften på pastinakmousse??