Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvidløgspate

Hvidløgspate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket flæskekød
300 g.kyllingelever
2 æg
0.75 dl.piskefløde
0.75 dl.rødvin
2 spsk.frisk persille basillikum salvie
4 fedhvidløg
 salt
 peber
 revet muskatnød
1 pk.bacon i skiver
1 spsk.husblaspulver
 


Opskrift:

Lidt af lyllingeleveren tages fra og brunes på panden og strimles derefter.Resten hakkes og blandes med alt det andet. Bacon lægges i bund og op ad sider og "slipper" ud over kanten på en aflang form. Farsen fyldes i og slipperne lægges over. Smuttede mandler kan lægges på som pynt. Bages ca. 1 1/4 time ved 175 grader.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28962 gange,
og udskrevet 1123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu