Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vegetarpasta

Vegetarpasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Diverse pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.pasta -(Conchiglie Fusili Maccheroni)
1 ds.solmodne tomater
1 tsk.olivenolie
1 fedhvidløg
1 dl.piskefløde
1 tsk.tomatpuré
1 spsk.soltørrede tomater
1 tsk.hakket bredbladet persille
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Blød den soltørrede tomat ud i lidt kogende vand. Ophed olivenolien i kasserollen og svits hvidløget til det tager farve. Tilsæt de hakkede og drænede tomater og hæv varmen. Rør rundt og sænk varmen efter 5 minutter. Kom så tomatpuréen, piskefløden og de udblødte, finthakkede tomater ved. Småkog i nogle minutter og smag til med salt og peber. Små pastaformer med hulrum er mest velegnet til denne sauce. Drys med persille ved serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12238 gange,
og udskrevet 201 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nønne Lønne  -  0000-00-00 00:00:00
Olivenolie bør ikke ophedes - den skal blot være varm. I stedet for piskefløde kan man bruge et vegetabilsk alternativ - havrefløde eller sojafløde. Oliven er fin hertil og det samme gælder dejlig italiesk bruchetta. Soltørret tomat fås også som pure flere steder. Prøv at tilsætte en dåse skyllede og afdryppede artiskokhjerter og/eller artiskkokbunde. Det er meget italiensk! Man kan også tilsætte kogte hvide bønne som også flittgt anvendes i det italienske køkken - det er velsmagende og meget sundt.