Puerco pibil
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød Oprindelsesland : Mexico Indsendt : |
|
|
Bland saften af appelsin og citron i en skål.
Tilsæt de stødte annattofrø, hvidløg, oregano, kommen, nelliker, kanel, salt og peber og blend det godt.
skær kødet ud i 5 cm. stykker Læg dem i et lag i et fad og hæld den krydrede frugtjuice over. Dæk fadet med folie og lad kødet trække i marinaden i 6 timer ved køkkentemperatur eller 12 timer i køleskab. Vend stykkerne nu og da. Læg to lag aluminiumfolie i et dørslag. Kom kødstykkerne i og hæld marinaden over. Saml aluminiumfolien om det hele så marinaden bliver ved kødet. Anbring dørslaget i en gryde, hvor der er så meget kogende vand at det knapt når dørslaget. Læg låg på gryden og damp kødet mørt i 1 ¾ time. Tilsæt evt. mere vand, hvis det er nødvendigt. Kom kødet i et dybt fad ved serveringen og hæld saucen over. Spis varme tortillas til i stedet for brød. |
|
Opskriften er vist 11147 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2005-01-01 01:01:01 Skiiide go' og så er den med i Once upon a time in Mexico |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne