Gæren røres ud i 5 spsk håndvarmt vand og sukkeret tilsættes. Si mel og salt ned i en skål. Gærblandíng tilsat æg og yoghurt blandes med melet. Der tilsættes yderligere 5 spsk lunkent vand og det hele røres sammen. Til slut tilsættes smeltet smør og dejen æltes grundigt.
Hævning: 1 time.
Del dejen i 8 stykker som trilles til kugler, som trykkes flade. De efterhæver i 15 min.
Lige inden brødene bages pensles de med smeltet smør
Bagning: 10-12 minutter ved 230 grader C. alm. ovn.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(41 stemmer)
Opskriften er vist 58648 gange, og udskrevet 1500 gange.
Energi:
KJ total 10428 (2483 kcal)
KJ pr. stk. 1303 (310 kcal)
Vægt ialt 800 gram
Vægt pr. stk. 100 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1303 KJ (310 kcal) Protein 8.0 gram Fedt 9.6 gram Kulhydrat 49.1 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Kathrine 10år - 2007-09-24 18:33:28 jeg er lige ved at laver dem jeg skal bruge dem til et individuelt emne om indien håber de bliver gode...hehe
bina - 2007-02-27 15:47:18 det er godt men ikke det bedste
William - 0000-00-00 00:00:00 jeg synes det her er lækkert.....
Cecilie - 0000-00-00 00:00:00 De psser slet ikke. Det smager meget meget godt.......!!!!!
Caroline - 0000-00-00 00:00:00 Glæder mig til at lave det - skal bruge det til et prjoekt om Indien.
- 0000-00-00 00:00:00 smager godt,men det smager bestent ikke af naanbrød!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider