Kalkunnugget

Kalkunnugget, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.kalkunbryst
1 æg
2 dl.rasp
0.75 dl.reven parmesanost
 Salt
 peber
 Friture olie
 
Opskrift:
Skær brystet ud i stykker på ca. 2x2 cm.

Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Rør rasp, parmesanost, salt og friskkværnet peber sammen i en anden dyb tallerken. Paner kalkunstykkerne ved først at vende dem i æg, derefter i rasp-blandingen så de er helt dækket. Frituresteg dem (180 grader) i ca. 4-5 minutter til de er pæne og gyldne.

Serveres med f.eks. Aioli, soja, salsa eller lign. eller put dem i pitabrød med en dressing og agurkeskiver.





karakterer:
Opskriften er vist 6008 gange,
og udskrevet 99 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu