Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunnugget

Kalkunnugget, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
600 g.kalkunbryst
1 æg
2 dl.rasp
0.75 dl.reven parmasanost
 Salt
 peber
 Friture olie
 


Opskrift:

Skær brystet ud i stykker på ca. 2x2 cm.

Pisk æg sammen i en dyb tallerken. Rør rasp, parmasanost, salt og friskkvernet peber sammen i en anden dyb tallerken. Paner kalkunstykkerne ved først at vende dem i æg, derefter i rasp-blandingen så de er helt dækket. Frituresteg dem (180 grader) i ca. 4-5 minutter til de er pæne og gyldne.

Serveres med f.eks. Aioli, soya, salsa eller lign. eller put dem i pita-brød med en dressing og agurkeskiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4239 gange,
og udskrevet 50 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu