Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Luksuskoteletter

Luksuskoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : Per K.

Indsendt :


Luksuskoteletter, billede 4 Luksuskoteletter, billede 1 Luksuskoteletter, billede 2 Luksuskoteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.rå kartofler
4 løg
1 fedhvidløg
 salt
 peber
 
3 dl.fløde
1.5 dl.tomatpure
 
4-6 svinekoteletter
25 g.smør
4-6 skiverbacon
 
250 g.frosne ærter
250 g.champignoner
4-6 tomater
 


Opskrift:

Rå kartoffelskiver lægges i en smurt bradepande eller i et ovnfast fad, drysses med salt og peber, fløde og tomatpùre blandes og hældes over kartoflerne og der lægges rå løgringe og det fintsnittede hvidløgsfed på.

Koteletterne brunes i smør på panden og lægges ovenpå, en skive bacon lægges på hver og retten sættes i ovnen med folie over ved 200 grader C. alm. ovn i 3/4 time.

Folien fjernes og ærter, champignoner og tomatskiver tilsættes og koger med ca 15 minutter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (39 stemmer)

Opskriften er vist 84910 gange,
og udskrevet 3404 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kirsten   -  2019-03-01 14:44:44
smager helt fantastisk men tiden er for kort en time først så 15 min efter tomater og ærter er kommet i Vi får så også kogt ris der til Mums Denne ret har jeg lavet de sidste 30år


Kennet   -  2016-12-13 10:33:01
Tilberedningstiden passer ikke. Retten skal have 1 time frem for 45 min og så 15-20 min., efter der er kommet bla. tomater på. Men det smager godt.


lisa  -  2015-09-01 18:27:32
Jeg har byttet ærter ud med porre , skal jeg lave det igen skal jeg prøve ostesovs. Kartoflerne skal have meget længere tid før de er møre.


Jytte Schultz Jensen  -  2015-07-27 23:09:15
Jeg skære altid kartofler i mellem str. tern, så er de også nemmere at spise


Morlassen  -  2015-07-06 10:04:04
Kog kartoflerne hele i ca. 15 minutter og skiv dem før de lægges i fadet - så virker det hele, som det skal - dejligt!


Chenette  -  2009-07-04 16:15:32
Synes den ser god ud, vil prøve den i aften, og følger rådet om at bruge mornay i stedet for fløde.


Berit  -  2008-12-20 17:59:46
HOV gisp - jeg har aldrig brugt folie som der står i opskriften *GG* Så det sq nok derfor jeg kiggede undrerne på kommentaren om råt bacon efter 1 time i ovnen


Berit  -  2008-12-20 17:57:59
Sjovt nok så fulgte jeg opskriften og kartoflerne var møre og bacon dejligt brunt og sprødt :-) Og et stort hit ved ungerne Skal lige siges at jeg skivede kartoflerne meget tyndt på min tupper ting. Måske derfor det blev så vellykket.


Beth  -  2008-11-28 13:46:51
Mine kartofler var også rå. Fulgte ellers opskriften samt Ruths forslag 1. Hele retten var samlet i ovnen 1 3/4 time v. 200 grader. Bacon var rå; rå bacon smager ikke godt. Næste dag blev resterne varmet i 3/4 time. Da var kartoflerne stadig rå. Der må gerne tilsættes flere krydderier, så det smager af noget. F.eks. paprika.


  -  2008-11-12 20:32:09
Det kan nogle gange hjælpe på det hele, hvis man vender folien med den matte side op. Af en eller anden grund holder det bedre på varmen. Det samme gælder ved fx. bagekartofler - pakker man dem ind, så den matte side vender ud, kan de holde sig varme i meget meget lang tid. Prøv det :)


Christina  -  2008-11-08 14:20:23
Jeg lavede den med ris istedet for kartofler og mornay sovs i stedet for fløde. Det var et rent hit!


Ruth  -  2008-06-30 01:35:22
Jeg prøver igen igen.... Lad kartofler, løg og hvidløg bage i ovnen (med smør eller Becel) i en halv time før resten lægges på! Man kan også koge kartoflerne i 10 min inden de skæres i skiver og lægges i fadet. Lækker ret!


Heidi  -  2008-02-20 17:34:02
Sørme godt at man ikke skal ha gæster til spisning første gang man laver det. Kartoflerne er jo langt fra færdige, selv om jeg laver det i et stort fad. Så nu glæder jeg mig til ærter der er blevet til mos pga ekstra tid.


Mama4  -  2008-02-04 16:33:16
enig - stor potion og kartofler var enkelt steder lidt rå i det.


Mama4  -  2008-02-04 16:32:05
lækker lækker ret! Varm anbefaling herfra


Ruth  -  2008-02-04 01:00:02
Lad kartoffelskiver, løg + hvidløg, salt/peber og smør (Becel) bage i ovnen under folie i 1/2 time. Læg derefter kotteletter og bacon ovenpå og bag retten i en time mere. Tilsæt derefter ærter, champignon og tomater i et kvarter. På den måde bliver alt mørt


Per  -  2008-02-03 22:32:51
På billedet har jeg brugt et ret dybt fad, og kartoflerne blev altså ikke ordentligt møre på den time som det fik ialt, enten skal det have længere tid jeg vil tro 1½-2 timer alt i alt, eller også skal det laves i et lavere fad eller bradepande, men pas på, det bliver en ret stor portion.