Meunierestegt havkat serveret med fettucine

Meunierestegt havkat serveret med fettucine, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Havkat - Koteletfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.havkat i filet
0.5 dl.Rugmel
100 g.smør
300 g.god frisk fettuccine naturel
12 tykke grønne asparges
1 dl.Balsamico
1 tsk.honning
1 dl.piskefløde
3 kvisteestragon
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken skæres i 4 ensartede stykker, krydres med salt og peber, og vendes i rugmel. Fiskestykkerne steges flot gyldne i smør. De grønne asparges skæres til i bunden, således at det træede stykke fjernes, hovederne skæres af og aspargesene ”skrælles” i tynde strimler med en tyndskræller.

Balsamico koges ned med honning til en ”tyk” sauce. Fettucinen koges efter anvisningen på pakken i letsaltet vand, det sidste minut af kogetiden, koges aspargeshovederne med. I en tykbundet gryde koges piskefløden op, pastaen dryppes af og kommes i fløden med de tynde aspargesstrimler og fint hakket estragon, der smages til med salt og peber.

På 4 varme tallerkener tegnes nogle tynde streger med balsamico, fisk og pasta anrettes pænt oven på.





karakterer:
Opskriften er vist 15372 gange,
og udskrevet 293 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.1    (13 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu